Day 12: June 27, 2021

Cafe Hollander Tosa Village Classic

Presented by Frank and Larry

Experience Wauwatosa on Race Day

Kids Race – fueled by Keller Williams!

Kids 12 and under get to race down State Street with thousands cheering them on! The Kids’ Race will start at 6:20pm, between the women’s and men’s professional race series. Kid’s need to check in at the registration tent located in the Jose’s parking lot – 7500 W. State Street. Fantastic goodies, including a water bottle, and ice cream available to kids who finish the race! Thanks to the support from Keller Williams – our kids race sponsor!

Register

Schedule of Events

Race Time Category Length
10:55am – 11:25am Novice Women 30 min
11:30am – 12:10pm Cat 4/Novice Men 40 min
12:20pm – 1:05pm Cat 3/4 Men 45 min
1:15pm – 2:05pm Cat 2/3 Men 50 min
2:15pm – 3:00pm Cat 3/4 Women 45 min
3:10pm – 4:10pm Masters 40+/50+ Cat 1/2/3 Men 60 min
4:20pm – 5:35pm Pro/1/2 Women 75 min
5:45pm – 6:20pm Handcycling H1/2, H3/4/5, H/Women Open 35 min
6:20pm – 7:00pm Kids Race – fueled by Keller Williams! 50 min
7:00pm – 8:15pm Pro/1/2 Men 75 min

Course Description

Coming soon!

Race Map

Shorewood Criterium Cycling Classic Race Map

Start/Finish: W State St & Harwood Ave, Wauwatosa, WI 53213

More Information

Volunteer

We’d love to have you join our tremendous volunteer crew and become a part of our ToAD family at the largest competitive road cycling event in the U.S. You can help us make it the BEST event too!

Volunteer Sign Up

Parking & Directions

Coming soon.

Explore Wauwatosa

Coming soon!

Race Sponsors

Local Contacts

Coming soon!