Day 11: June 26, 2021

Highlands Criterium

Presented by Washington Homes Association

Experience Washington Highlands on Race Day

Coming soon!

Schedule of Events

Race Time Category Length
10:55am – 11:25am Novice Women 30 min
11:30am – 12:10pm Cat 4/Novice Men 40 min
12:20pm – 1:05pm Cat 3/4 Men 45 min
1:15pm – 2:05pm Cat 2/3 Men 50 min
2:15pm – 3:00pm Cat 3/4 Women 45 min
3:10pm – 4:10pm Masters 40+/50+ Cat 1/2/3 Men 60 min
4:20pm – 5:35pm Pro/1/2 Women 75 min
5:45pm – 6:20pm Handcycling H1/2, H3/4/5, H/Women Open 35 min
6:20pm – 7:00pm Local Event 50 min
7:00pm – 8:15pm Pro/1/2 Men 75 min

Course Description

Coming soon!

Race Map

Highlands Criterium Race Map

Start/Finish: W Washington Blvd & Upper Pkwy N, Wauwatosa, WI 53213

More Information

Volunteer

We’d love to have you join our tremendous volunteer crew and become a part of our ToAD family at the largest competitive road cycling event in the U.S. You can help us make it the BEST event too!

Volunteer Sign Up

Parking & Directions

The Washington Highlands neighborhood consists of many narrow and curved streets and boulevards. Please utilize the ample street parking outside of the Highlands and then ride or walk in. Try north of Lloyd street, east of 60th street, west of 68th street or south of Milwaukee Street for availability. Racers and spectators are also welcome to use the parking lot of Wauwatosa East High School at 7500 Milwaukee Avenue, Wauwatosa, WI. Parking for hand cyclists is available adjacent to the Highlands at the Catholic Charities building, 2021 N 60th Street.

Explore Washington Highlands

Coming soon!

Race Sponsors

Local Contacts

Coming soon!