Day 5: Monday, June 22, 2020

Manitowoc Maritime Bay Classic

Experience Manitowoc on Race Day

Coming soon.

Schedule of Events

Race Time Category Length
11:45am – 12:25pm Cat 4/Novice 40 min
12:35pm – 1:25pm Cat 3/4 50 min
1:35pm – 2:25pm Cat 2/3 50 min
2:35pm – 3:15pm Cat 3/4/Novice Women 40 min
3:25pm – 4:25pm Masters 50+ Cat 1/2/3 60 min
4:35pm – 5:35pm Pro/1/2 Women 60 min
5:45pm – 6:20pm Handcycling H1/2, H3/4/5, Women Open 35 min
6:20pm – 7:00pm Local Event 40 min
7:00pm – 8:30pm Pro/1/2 Men 90 min

Course Description

A swooping left-hand uphill section just past the start/finish line will greet riders before heading into the rest of the 3-corners course.  The final corner is wide and will allow for some fast and hotly contested sprint finishes.

Race Map

Start/Finish: Maritime Dr & N 6th St, Manitowoc, WI 54220

Manitowoc Maritime Bay Classic Race Map

More Information

Parking & Directions

Coming soon.

Explore Manitowoc

Coming soon.

Race Sponsors

Local Contacts

Coming soon.