Day 8: June 23, 2021

Tour of Hartland

Presented by Eagle Park Brewery & Distillery

Experience Hartland on Race Day

Coming soon!

Kids Roll Bike Race

Kids 12 and under get to race down Capitol Dr. with thousands cheering them on. The Kids’ Race will take place between the women’s and men’s professional race series.

Register

Schedule of Events

Race Time Category Length
11:55am – 12:25pm Novice Women 30 min
12:30pm – 1:10pm Cat 4/Novice Men 40 min
1:20pm – 2:05pm Cat 3/4 Men 45 min
2:15pm – 3:05pm Cat 2/3 Men 50 min
3:15pm – 4:00pm Cat 3/4 Women 45 min
4:10pm – 5:10pm Masters 40+/50+ Cat 1/2/3 Men 60 min
5:20pm – 6:35pm Pro/1/2 Women 75 min
6:35pm – 7:15pm Kids Roll Bike Race 40 min
7:15pm – 8:30pm Pro/1/2 Men 75 min

Course Description

Coming soon!

Race Map

Tour of Hartland Race Map

Start/Finish: E Capitol Dr & Church St, Hartland, WI 53029

More Information

Volunteer

We’d love to have you join our tremendous volunteer crew and become a part of our ToAD family at the largest competitive road cycling event in the U.S. You can help us make it the BEST event too!

Volunteer Sign Up

Parking & Directions

Coming soon.

Explore Hartland

Coming soon!

Race Sponsors

Local Contacts

Coming soon!