Day 7: Wednesday, June 24, 2020

Greendale Gran Prix

Presented by Grandhaven, LLC

Experience Greendale on Race Day

Coming soon.

Schedule of Events

Race Time Category Length
11:20am – 12:00pm Cat 4/Novice 40 min
12:10pm – 1:00pm Cat 3/4 50 min
1:10pm – 2:00pm Cat 2/3 Women 50 min
2:10pm – 3:00pm Cat 2/3 50 min
3:05pm – 3:15pm Traffic Interlude (course is closed) 10 min
3:20pm – 4:00pm Cat 3/4 Women 40 min
4:10pm – 5:10pm Masters 40+ Cat 1/2/3 60 min
5:20pm – 6:20pm Pro/1/2 Women 60 min
6:20pm – 7:00pm Local Event + Traffic Interlude (course is closed) 40 min
7:00pm – 8:30pm Pro/1/2 Men 90 min

Course Description

Coming soon.

Race Map

Start/Finish: Crocus Ct & Broad St, Greendale, WI 53129

Greendale Gran Prix Race Map

More Information

Parking & Directions

Coming soon.

Explore Greendale

Coming soon.

Race Sponsors

Local Contacts

Coming soon.