Day 7: Wednesday, June 27, 2018

Port Washington Race the Harbor Criterium

Presented by Bofferding and Ansay & Associates

Experience Port Washington on Race Day

Coming soon.

Schedule of Events

Race Time Category Length
10:20am – 10:45am Junior 9-12 Boys & Girls 25 min
10:50am – 11:15am Junior 13-14 Boys & Girls 25 min
11:20am – 12:00pm Category 3/4/5 Women,
Junior Girls 3/4/5 15-16 & 17-18
40 min
12:10pm – 12:50pm Category 4/5,
Junior Boys 4/5 15-16 & 17-18
40 min
1:00pm – 1:50pm Masters 3/4 40+, 50+, 60+ 50 min
2:00pm – 2:50pm Category 3 50 min
3:00pm – 4:00pm Masters 1/2/3 40+, 50+, 60+ 60 min
4:10pm – 4:50pm Junior Boys 1/2/3 15-16 & 17-18 40 min
5:00pm – 6:00pm Pro 1/2 Women 60 min
6:00pm – 7:00pm Local Event 60 min
7:00pm – 8:30pm Pro 1/2 Men 90 min

Course Description

The course moves into downtown this year. With stunning views of the Lake Michigan harbor and a leg-burning climb up Harrison Street, racers will enjoy the technical finish, and the Bofferding Beer Garden.

Race Map

Start/Finish: W Chestnut St & S Milwaukee St, Port Washington, WI 53074

Port Washington Race the Harbor Criterium Race Map

More Information

Parking & Directions

Coming soon.

Explore Port Washington

Coming soon.

Race Sponsors

Local Contacts

Coming soon.