Day 9: Friday, June 29, 2018

Café Centraal Bay View Classic

Presented by Colectivo

Experience Bay View on Race Day

Bay View is a buzzing commercial district filled with an amazing dining and bar scene with global restaurants and low key pubs serving up delicious local beer and craft cocktails. Turn one on the race course is host to an awesome array of vendors and Cafe Centraal’s Belgian beer festival. Live music and amazing food round out the fun.

Schedule of Events

Part of the Lowlands GranFinale Sprint Competition.

Race Time Category Length
11:20am – 11:45am Junior 9-12 Boys & Girls 25 min
11:50am – 12:15pm Junior 13-14 Boys & Girls 25 min
12:20pm – 1:00pm Category 3/4/5 Women,
Junior Girls 3/4/5 15-16 & 17-18
40 min
1:10pm – 1:50pm Category 4/5,
Junior Boys 4/5 15-16 & 17-18
40 min
2:00pm – 2:50pm Masters 3/4 40+, 50+, 60+ 50 min
3:00pm – 3:50pm Category 3 50 min
4:00pm – 5:00pm Masters 1/2/3 40+, 50+, 60+ 60 min
5:10pm – 5:50pm Junior Boys 1/2/3 15-16 & 17-18 40 min
6:00pm – 7:00pm Pro 1/2 Women 60 min
7:05pm – 7:25pm Fyxation Open – Women 20 min
7:30pm – 7:50pm Fyxation Open – Men 20 min
7:50pm – 8:30pm Hugh Jass Fat Bike Race 50 min
8:30pm – 10:00pm Pro 1/2 Men 90 min

Course Description

What a course. Bay View is a blast for racers and fans alike. Stick around to watch the Twilight Criterium for the Pro Men and Women.

Race Map

Start/Finish: Kinnickinnic Ave & Linus St, Bay View, Wisconsin, 53207

 

More Information

Parking & Directions

Coming soon.

Explore Bay View

bayviewneighborhood.org

Race Sponsors

Local Contacts

Steph Salvia 414-301-1113 eventbychance@gmail.com